Botenverhuur Dieper-Zicht

Zeilboot huren 

Botenverhuur Dieper-Zicht:
staat al vele jaren voor service, kwaliteit en luxe boten. Zeilboot verhuur en sloepen verhuur bij Dieper-Zicht is onze passie. U heeft bij Botenverhuur Dieper-Zicht een ruime keuze aan soorten boten voor de verhuur. U kunt bij ons een zeilboot huren type valk of BM en wij verhuren diverse merken sloepen. Tevens zijn er motorboten of kano boten te huur. Wij hebben een ruime moderne haven met directe toegang tot de Kagerplassen. Kortom meteen de open plassen op varen en genieten. U kunt eenvoudig aanmeren in onze privé haven met ruime steigers.

Vaargebied:
U kunt heerlijk genieten van het vaargebied Kagerplassen, Oud Ade, Warmond, Leiden, Bollenstreek, Aalsmeer, Braassemermeer, Westeinderplassen en nog veel meer gebieden in de omgeving. Kortom een ruim vaargebied en veel keuze aan vaarroute`s. Komt u een dagje zeilen? Ook dan is onze haven ideaal gelegen direct aan de Kagerplassen. U zeilt direct de Kagerplassen op vanuit onze haven. In onze privé haven is parkeerruimte aanwezig.

Boten:
Wij verhuren nieuwe of bijna nieuwe boten van zeer populaire merken.
U heeft bij ons veel keuze uit diverse merken en soorten boten.
Sloepen: Antaris Fifty5, Waterspoor, Piet Heijn, Seafury en Makma sloepen.
Zeilboten: Valk, Geuzenvalk en BM16m2.

Alle boten zijn zeer goed onderhouden en ruim uitgerust en voorzien van diverse optie`s.
Ook voor de echte zeilers hebben wij onze boten extra uitgerust met een joystick, dubbel snel reef systeem, kraanlijn en vaarboom. Kortom de perfecte locatie om een boot te huren bij Dieper-Zicht botenverhuur.

Corona maatregelen:
In verband met de Corona maatregelen zijn enkele dingen aangepast voor uw en onze veiligheid. Uiteraard worden onze verhuur boten uitgebreid ontsmet zodat u veilig kunt varen. Er zijn handgel dispensers aanwezig in onze haven zodat u de handen vooruit en bij terugkomst kunt ontsmetten.
Wij raden aan gebruik te maken van digitale vaarkaarten die u via de app van sloepen netwerk kunt downloaden. Wij hebben de verhuur dusdanig ingericht dat er bijna geen wachtrijen ontstaan op drukke dagen.
De uitgebreide corona maatregelen kunt u hier na lezen.

Adres: Botenverhuur Dieper-Zicht
Julianalaan 44  2159 LC Kaag
Tel: 0252-544244 of 06-26058816 tussen 9.00 en 21.00

Huurprijzen

https://www.botenverhuur-dieperzicht.nl/

zeilboot verhuur

sloep verhuur

Reacties zijn gesloten.