Botenverhuur Dieper-Zicht

Zeilboot huren 

Let op de corona maatregelen.

Zeilboten verhuur en sloepen verhuren is onze passie. Botenverhuur Dieper-Zicht staat voor service, kwaliteit en luxe boten. U heeft bij Botenverhuur Dieper-Zicht een ruime keuze aan soorten boten. U kunt bij ons een zeilboot, sloep, motorboot of kano huren.Wij hebben een ruime moderne haven met directe toegang tot de Kagerplassen. Kortom meteen de open plassen op varen en genieten. U kunt eenvoudig aanmeren in onze privé haven. Komt u een dagje zeilen? Ook dan is onze haven ideaal gelegen aan de Kagerplassen. U zeilt direct de Kagerplassen op vanuit onze haven.
In onze privé haven is parkeerruimte aanwezig.

Wij verhuren nieuwe of bijna nieuwe boten van zeer populaire merken.
Sloepen: Antaris, Waterspoor, Piet Heijn en Seafury.
Zeilboten: Valk, Geuzenvalk en BM16m2.
Alle boten zijn zeer goed onderhouden en ruim uitgerust.
Kortom de perfecte locatie om een boot te huren.

Corona maatregelen:
In verband met de Corona maatregelen zijn enkele dingen aangepast voor uw en onze veiligheid. Uiteraard worden onze verhuur boten uitgebreid ontsmet zodat u veilig kunt varen. Er zijn handgel dispensers aanwezig in onze haven zodat u de handen vooruit en bij terugkomst kunt ontsmetten.
Wij raden aan gebruik te maken van digitale vaarkaarten die u via de app van sloepen netwerk kunt downloaden. Wij hebben de verhuur dusdanig ingericht dat er bijna geen wachtrijen ontstaan op drukke dagen. De uitgebreide corona maatregelen kunt u hier na lezen.

Adres: Botenverhuur Dieper-Zicht
Julianalaan 44
2159 LC Kaag
Tel: 0252-544244 of 06 26058816 tussen 9.00/21.00

Huurprijzen

https://www.botenverhuur-dieperzicht.nl/

zeilboot verhuur

sloep verhuur

Reacties zijn gesloten.