Botenverhuur Dieper-Zicht

Zeilboot huren 

Botenverhuur Dieper-Zicht: sloep huren en zeilboot huren Kaag bij Dieper-Zicht te Kagerplassen is onze passie. U heeft bij Botenverhuur Dieper-Zicht een ruime keuze aan soorten boten voor de verhuur. U kunt bij ons een zeilboot huren type valk of BM en wij verhuren diverse merken sloepen. Huurt u liever een motorboot of kano? Ook voor u hebben wij diverse keuze boten te huur.

Wij hebben een ruime moderne haven op Kaag met directe toegang tot de Kagerplassen. Kortom meteen de Kagerplassen op varen en genieten. U kunt eenvoudig aanmeren in onze privé haven met ruime steigers.
De ideale plek om een boot te huren op Kaag te Kagerplassen.

Vaargebied:
U kunt heerlijk genieten van het vaargebied Kaag, Kagerplassen, Oud Ade, Warmond, Leiden, Bollenstreek, Aalsmeer, Braassemermeer, Westeinderplassen en nog veel meer gebieden in de omgeving. Kortom een ruim vaargebied en veel keuze aan vaarroute`s. Komt u een dagje zeilen? Ook dan is onze haven ideaal gelegen direct aan de Kagerplassen. U zeilt direct de Kagerplassen op vanuit onze haven. In onze privé haven is parkeerruimte aanwezig.

Boten:
Wij verhuren nieuwe of bijna nieuwe sloepen huren en zeilboten huren van populaire merken.
U heeft bij ons veel keuze uit diverse merken en soorten boten.
Sloepen: Antaris Fifty5, Waterspoor, Piet Heijn, Seafury en Makma sloepen.
Zeilboten: Valk, Geuzenvalk en BM16m2.

Alle boten zijn zeer goed onderhouden en ruim uitgerust en voorzien van diverse optie`s.
Ook voor de echte zeilers hebben wij onze boten extra uitgerust met een joystick, dubbel snel reef systeem, kraanlijn en vaarboom. Kortom de perfecte locatie om een boot te huren bij Dieper-Zicht botenverhuur.

Adres: Botenverhuur Dieper-Zicht
Julianalaan 44  2159 LC Kaag
Tel: 0252-544244 of 06-26058816 tussen 9.00 en 21.00

Huurprijzen

https://www.botenverhuur-dieperzicht.nl/

zeilboot verhuur

sloep verhuur

Reacties zijn gesloten.