Botenverhuur Dieper-Zicht Julianalaan 44 2159 LC Kaag
0031252544244
info@zeilboot-verhuur.nl

Zeilboot verhuur

Wij verhuren valk zeilboten en BM16m2 zeilboten. Onze haven bevindt zicht op Kaag eiland direct aan de Kagerplassen vanwaar u vanaf onze ruime haven zo de Kagerplassen op zeilt. Aan onze grote U-vormige steiger is voldoende ruimte om op te tuigen of aan te meren met onze zeilboten. Uiteraard helpen wij u graag een handje mee waar nodig. Wij verhuren zeilboten die standaard uitgerust zijn met een geavanceerd reef systeem, joystick, rolfok op de valken, kraanlijn. Tegen meerprijs kunt u een motor, tonnetje of zwemvesten bijhuren.

De geuzenvalk zeilboot is een ruimer broertje van de normale valk zeilboot. De boot is wat breder opgezet  waardoor er aan boord een comfortabelere ruimte gecreëerd is. Door de vorm van de geuzenvalk zeilt hij zeer gemakkelijk snel en scherp waardoor deze boten zeer geliefd zijn met wedstrijden. De geuzenvalk zeilboot heeft zelf lozers waardoor de kuip en bergruimte droog blijven. Er is veel bergruimte aan boord waardoor er veel bagage mee kan. U kunt bij ons ook een dektent huren voor overnachting in de valk. Wij hebben hoofdzakelijk nieuwe of vrij jonge boten die uitgerust zijn met diverse extra`s voor uw gemak. Het speciale reef systeem dat standaard op onze valken zit zorgt ervoor dat u heel eenvoudig het grootzeil kleiner kunt kamen indien gewenst.

Technische gegevens:
Afmeting:                6.65 m lang en 2 m breed.
Diepgang:               0.85 m
Gewicht:                 600 kg
Hoogte:                   8 m
Zeiloppervlak: 12 m2(grootzeil)  Zeiloppervlak fok:  5.5 m2  Totaal zeil oppervlak:  17 m2.
Alle zeilboten zijn voorzien van een kraanlijn,  joystick, geavanceerd reef systeem, vaarboom, klemmen en peddels.

BM 16M2 (grote BM) zeilboot verhuur:
De BM 16m2 zeilboot is een totaal andere zeilboot. De houten dekken zijn zeer kenmerkend. Helaas worden de meeste BM 16m2 zeilboten vanwege het vele onderhoud omgetoverd tot een totale polyester boot. Bij ons is dit niet het geval. De houten dekken zijn in originele staat en zeer goed onderhouden. Dit is onze trots onder de BM 16m2. De BMm2 zeilboten van Dieper-Zicht zijn zeer geliefd. De boten zijn eenvoudig te zeilen. Ook bij deze zeilboten is het mogelijk om een dektent bij te huren voor een overnachting in de boot.

Technische gegevens:
Afmeting:             6 m lang en 1.93m breed.
Diepgang:            0.8 m
Hoogte:                5.75 m
Zeiloppervlak:     16 m2
Alle zeilboten zijn voorzien van een kraanlijn, vaarboom, fok of storm fok, peddels.

Huurprijzen