Botenverhuur Dieper-Zicht Julianalaan 44 2159 LC Kaag
0031252544244
info@zeilboot-verhuur.nl

Contact boten verhuur Dieper-Zicht

Welkom bij Botenverhuur Dieper-Zicht. Wij staan al meer dan 20 jaar met veel plezier voor service en kwaliteit. Bij ons kunt u een sloep, zeilboot, motorboot of kano huren. Wij hebben een ruime keuze uit diverse boten voorzien van vele luxe extra’s. Er zijn veel verschillende type sloep, zeilboot, motorboot of kano boten te huur. Via onze haven direct aan de Kagerplassen, te Kaag, vaart u rechtstreeks de Kagerplassen op. Vaargebied: o.a. Kagerplassen, Braassemermeer, Westeinderplassen, Leiden, Oud-Ade, Bollenstreek. Kortom de ideale ligging voor het huren van een boot.
Locatie: U vindt botenverhuur Dieper-Zicht op Kaag eiland. Kaag-Dorp is een eiland in de Kagerplassen midden in het Groene Hart. U bereikt Kaag met de pont vanaf Buitenkaag (24/7). Wij hebben voor klanten gratis parkeer gelegenheid op eigen terrein bij de boten. Onze ruime privé haven is voorzien van moderne nieuwe steigers. Via onze brede steigers is het zeer eenvoudig om aan boord te komen van de gehuurde boot. Bij terugkomst is er een grote aanmeer steiger beschikbaar om eenvoudig aan te meren. Uiteraard staan we graag klaar om u een handje te helpen.
Route: Vanuit Amsterdam: A4 richting Den Haag, volg afslag A 44 Wassenaar/Den Haag. Neem afslag Kaag(dorp). Aan het einde van de afrit slaat u linksaf de Hoofdvaart op. Vanuit Den Haag : Volg de A44 richting Amsterdam en neem afslag Kaag(dorp). Aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf de Hoofdvaart op. Vervolg route:  Aan het eind van de Hoofdvaart linksaf de Huigsloterdijk op. Na 50 meter ziet u rechts de pont bij Buitenkaag. Neem de pont(24/7). U gaat rechtsom de pont af de Julianalaan op en volgt deze slingerweg tot u bij een Y-splitsing komt. Bij deze splitsing zitten wij meteen rechts, nummer 44. U ziet vanaf de kruising onze voetgangersbrug rechts al liggen. Parkeren kan ca 50 meter rechtdoor en dan rechtsaf op ons eigen terrein.
Trein: Het is ook mogelijk om via het treinstation Sassenheim te reizen. Huurprijzen U kunt bij ons met pin, via betaal link of contant betalen. Prijs wijzigingen onder voorbehoud. Rabobank rekening nummer 301103259 t.n.v. Dieper-Zicht
Adres: Botenverhuur Dieper-Zicht Julianalaan 44  2159 LC Kaag Telefoon nummer: 0252-544244 of 06-26058816 Mail:info@zeilboot-verhuur.nl Let op wij zijn niet bereikbaar via Whats App SMS of dergelijke. Geopend: maandag t/m zondag 9.00 tot 21.00.