Botenverhuur Dieper-Zicht Julianalaan 44 2159 LC Kaag
0031252544244
info@zeilboot-verhuur.nl

Vaargebied Kagerplassen sloep en zeilboot verhuur

De Kagerplassen en omgeving is een prachtig gebied ideaal voor het huren van een zeilboot of sloep.Vol natuur,stad,molens, kleine dorpjes en prachtige vergezichten. Heerlijk genieten en vele keuze`s voor rust of reuring. Heerlijk genieten in Het Groene Hart. Om de hoek van Amsterdam Schiphol en leiden.

Via de Kagerplassen kunt u vele kanten opvaren met een sloep. U geniet van de prachtige natuur op de Kagerplassen. Onderweg komt u enkele restaurants tegen.

U kunt een ronde varen via de Braassermermeer, Hoogmade een prachtig klein dorpje en de Wijde AA een prachtige natuur omgeving.

Wat dacht u van een boottocht door Leiden? U vaart er zo naar toe bij ons vandaan. De stad heeft een rijke historie, vele musea, theaters en een gezellige binnenstad. U vaart heerlijk over de grachten, geniet van de vele restaurants en voor de liefhebbers geniet u heerlijk van de cultuur of combineer het varen met een middagje shoppen.

Ook de Westeinderplassen bij Aalsmeer mag u niet missen. In de Westeinderplassen liggen een heleboel kleine eilandjes. Er zijn een paar openbare aanlegplaatsen op de eilanden. De eilandjes zijn alleen met de boot bereikbaar en daarom heerlijk puur en zonder faciliteiten.

Ook een grote dagtocht via Kaag, de Drecht, Alphen aan de Rijn, Kaag is een prachtige tocht. Vele kleine dorpjes, midden door Alphen varen en via de Rijn weer terug varen.

Bij de huur van boten bij ons kunt u op de dag zelf gratis een waterkaart lenen. Per boot verschillen de mogelijkheden. U kunt denken aan molentochten, Leiden binnenstad, bruggentochten, natuur tochten en dergelijke.

Zelf route`s uitzetten?
Gebruik dan de app of site van https://www.sloepennetwerk.nl
U vult onze locatie in, Botenverhuur Dieper-Zicht, en vervolgens kunt u de route naar wens uitzetten.

 

Adres