Adres Botenverhuur Dieper-Zicht

U vind Botenverhuur Dieper-Zicht op het Kaag eiland. Dieper-Zicht is de plek voor het huren van een sloep of zeilboot. Kaag Dorp is zeer eenvoudig met de pont bereikbaar (24/7) vanaf Buitenkaag. Kaag Dorp is een eiland in de Kagerplassen midden in de Randstad, vlakbij Amsterdam en Leiden.
Zodra u op het eiland komt krijgt u direct dat typische vakantiegevoel. U kunt met de auto overvaren of te voet over gaan en een mooie korte wandeling maken voordat u bij Botenverhuur Dieper-Zicht aankomt.
Wij bevinden ons na de pont rechtsaf te zijn gereden, 750 meter rechtdoor. Bij de eerste kruising rechts vind u onze brug en ons bedrijf. Onze klanten kunnen bij ons gratis parkeren op ons eigen terrein direct bij de boten.

Onze haven heeft een ideale ligging op Kaag. U vaart met een bij ons gehuurde sloep of zeilboot vanuit onze haven direct rechtstreeks de Kagerplassen op zonder te peddelen. In de haven beschikken wij over een grote steiger die rechtstreeks via onze kade bereikbaar is en die u kunt gebruiken om op te tuigen of af te tuigen van de zeilboot of in of uit te stappen voor de sloepen. Kortom de perfecte locatie om een sloep of zeilboot te huren.

Adres:
Botenverhuur Dieper-Zicht
Julianalaan 44  2159 LC Kaag (route)

Wij zijn gesloten i.v.m. de winterstop. Begin april 2020 gaan wij weer open voor de verhuur van boten.

U kunt voor informatie en reserveringen contact opnemen met
Telefoon nummer: 0252 544244 of 06 26058816 tussen 9.00 en 18.00

Mail:    info@zeilboot-verhuur.nl

 Reservering aanvraag online

Huurprijzen U kunt bij ons met pin of contant betalen.
Prijs wijzigingen onder voorbehoud.
Rabobank rekening nummer 301103259 t.n.v. Dieper-Zicht

Huurvoorwaarden

Reacties zijn gesloten.