Botenverhuur Dieper-Zicht Julianalaan 44 2159 LC Kaag
0031252544244
info@zeilboot-verhuur.nl

Seafury Sloepen

zeilboot huren Kaag

De ruime seafury sloepen zijn geschikt om met een klein koppel te varen en rekening te houden met de Corona anderhalve meter regels.

Seafury sloep 730 bij ons in de verhuur. De sloep heeft een 42 pk motor, boegschroef, navigatie verlichting, dimbare kuipverlichting, zonnedek, extra tweede zonnebed in grootte aanpasbaar, muziek installatie voorzien van JBL boxen en een Sony woofer, elektrisch openend luik, luxe grote kap met ramen, kussens en rol kussens voor in de rug, teakvloer, 12 volt, zwemtrap. Geen honden toegestaan.

Kortom een zeer uitgebreide luxe sloep voorzien van een grote kap zodat u met minder weer droog kunt varen en met mooi weer indien gewenst schaduw heeft. Uiteraard kan de kap er ook afgehaald worden. De Seafury is geschikt voor mensen die graag meer ruimte en luxe aan boord wensen en vaart zeer soepel. Mede dankzij de krachtige motor en boegschroef heeft u een heerlijke onbezorgde dag. Er zit een zonnedek voor op de boot en indien gewenst is er een klein stukje lager een tweede groot zonnebed mogelijk (kan ook verwijderd worden voor meer ruimte). Wilt u graag met een groot gezelschap komen kunnen er 25 personen in de sloep. Een heerlijke boot voorzien van ruimte en veel luxe.

Seafury 700 sloepen:

DeĀ  Seafury sloepen voor max. 20 personen. Geen honden toegestaan. De boot is ideaal voor groepen, maar ook voor kleinere gezelschappen of familie`s die gewoon wat meer ruimte, luxe en comfort aan boord wensen. De sloep kan volledig overdekt worden zodat indien gewenst iedereen onder de kap kan zitten.Ideaal bij regen of bij heel warm weer als zonnekap. De kap kan in delen kleiner gemaakt worden of helemaal weggelaten worden. Zo kunt u de ideale boot voor u zelf maken. Op het zonnedek voorin de boot kunt u heerlijk relaxen.

De grote sloep is voorzien van kap,kussens,stuurwiel,ingebouwde diesel motor, I-pod radio dock, FM radio en een boegschroef. De sloep is onder andere voorzien van een audio media speler.Deze is uitgerust met een complete 4 x 50 Watt versterker en FM-tuner. Zo kunt u heerlijk van uw eigen muziek genieten en is uw apparatuur beschermd tegen spat water.
De luxe kap, zonnedek, kussens, stuurwiel, 12 volt aansluiting en boegschroef maken uw luxe dag compleet.Wij werken uitsluitend met A merken,zowel boot als motoren.Hierdoor huurt u bij ons sloepen met uiterst stille diesel motoren. Kortom heerlijk rustig genieten in een luxe sloep. U heeft geen vaarbewijs nodig.

Huurprijzen

Reserveren