Botenverhuur Dieper-Zicht Julianalaan 44 2159 LC Kaag
0031252544244
info@zeilboot-verhuur.nl

Seafury 900 Cabin

Exclusief bij botenverhuur Dieper-Zicht in de verhuur:

Seafury 900 Cabin soft top.

Deze Seafury 900 exclusieve sloep is van extra veel luxe voorzien en een zeer exclusieve sloep voor de verhuur. De sloep is zeer geschikt voor gezinnen die meer ruimte en luxe aan boord willen van een zeer exclusieve sloep. Ook met kleine of grotere gezelschappen is deze sloep uitermate geschikt. Zowel voor privé als voor zakelijk gebruik kunt u vele kanten op. Denkt u eens aan heerlijk vergaderen aan boord terwijl de schipper u langs alle mooie plekjes vaart.

De Seafury 900 sloep is voorzien van een 52 pk turbo motor, luxe apart afsluitbare ( cabine) en neer klapbare buiskap in verschillende delen te gebruiken, bimini top, extra luxe stuurwiel, luxe rondzit voorin inclusief vaste tafel, luxe rondzit achterin voorzien van zit en rug kussens in luxe uitvoering, optionele relax/slaap plaatsen, ingebouwde koelkast, audio installatie inclusief subwoofer, teak vloer in de volledige kuip, 220 volt aan boord, navigatie verlichting, vloer verlichting in de kuip, lees lampjes in de voor cabine, boegschroef, rvs anker en een zwemtrap. Honden niet toegestaan.

Specificatie:
lengte 9.00 meter
Breedte 3.15 meter
Hoogte 1.40 meter
Diesel motor: 52 pk turbo Vetus
Boegschroef
220 volt aan boord voor wal stroom
12 volt aansluiting

Een heerlijke stoere sloep voorzien van alle luxe.
Reservering alleen op aanvraag. Wij adviseren een schipper bij te huren (meerprijs). Deze sloep wordt niet verhuurd aan jongeren, studenten of dergelijke. De huurvoorwaarden van de Seafury 900 Cabin kunt u via de link onder de tekst nalezen.

Huurvoorwaarden Seafury 900 Cabin