Events watersport

Bij aankomst hebben wij voor ontvangst gratis de luxe koffie, cappuccino of thee voor u klaar staan voor een heerlijk begin van de dag. Wilt u graag gebak bij de koffie? Geeft dit even bij de reservering aan en tegen meerprijs kunnen wij dit ook voor u regelen.Wij ontvangen u in onze prachtig aangelegde tuin. U kunt kiezen tussen zeilen, met  sloepen of motorboten varen of kanoën. Alle boten kunnen natuurlijk ook met elkaar gecombineerd worden zo krijgt u een zeer afwisselende dag. Wij hebben ook sloepen die volledig dicht kunnen zodat u ook met regen of slecht weer gewoon kunt varen. Eerst een zeilwedstrijd doen en daarna een tochtje door Leiden met een sloep of volop genieten van de mooie natuur en de vele molens die langs de Kagerplassen staan, het kan allemaal naar uw wens gerealiseerd worden. Er zijn puzzeltochten en wij kunnen een zeilwedstrijd voor u begeleiden. Zeilinstructeurs of schippers nodig? Geen probleem.
Vraag gerust naar onze groepen acties bij daghuur van de boten. Huurprijzen

Tegen meerprijs kunnen wij ook boten op locatie rond de Kagerplassen brengen. Vraag naar de mogelijkheden.

Naast de watersport activiteiten is het tevens in samenwerking met de omringende horeca bedrijven mogelijk om een vergader ruimte, lunch, diner en dergelijke te reserveren.
Restaurant het Kompas Kaag dat naast ons gelegen is is daar een ideale locatie voor.

Bij Restaurant ’t Kompas kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of gewoon een drankje met vrienden en/of familie. Daarnaast is Kompas Kaag dé locatie midden in de Randstad voor uw uitje of event. Denkt u hierbij aan uw jaarlijkse bedrijfsuitje, een relatie-event, een intensief teambuildingsprogramma of een vergaderarrangement.
https://www.kompaskaag.nl

Wij leveren op de dag zelf diverse route`s, puzzeltochten, 66 bruggentocht en waterkaarten bij de huur van de boten. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Alle route`s zijn voorzien van een uitgebreide route suggestie,stadskaarten en fotomateriaal van de omgeving. Voor de liefhebbers is er een stukje geschiedenis over het gebied waar u lang vaart. Waterkaart

Onze haven heeft een ideale ligging op Kaag-Eiland. U vaart direct de Kagerplassen op.
U vind bij ons het grootste assortiment aan zeer jonge en nieuwe boten op Kaageiland. Alle boten zijn zeer goed onderhouden en van diverse extra`s voorzien. Tevens zijn er bij ons gratis  parkeervoorzieningen voor klanten(naar beschikbaarheid), maar voor de pont parkeren en een korte wandeling van ongeveer 5 minuten over het nostalgische eiland is ook zeker de moeite waard.

Wilt u liever varen gecombineerd met een tour Vespa rijden vanuit Noordwijk of fietsen in de omgeving Kaag kan dat ook.
De fietsen kunnen op onze locatie geleverd worden.

Wilt u de organisatie volledig uit handen geven helpen wij u graag.Mocht u dat graag door een gespecialiseerd bedrijf laten doen kan dat natuurlijk ook.
Wij hebben een samenwerking met Uit-Zeilen voor een actief bedrijfsuitje zeilen en groepszeilen

Uit-Zeilen is specialist in bedrijfsuitje zeilen en groepszeilen. Voor ieder type zeiluitje hebben we een geschikt zeilarrangement. Met onze passie voor zeilen én organiseren helpen we u graag verder in uw zoektocht naar het ideale relatie-event, personeelsuitje zeilen, familiedag op het water of bedrijfsuitje zeilen.Voor meer info

Reageren is niet mogelijk