Reservering aanvraag

Corona maatregelen

  • Houd 1,5 meter afstand van iedereen, ook op de steigers. De steiger alleen kort betreden voor in en uitstappen van de door u gehuurde boot.
  • U kunt een reservering plaatsen op een vaste tijd zodat wij er voor kunnen zorgen dat er niet te veel mensen te gelijk komen. De huurder is zelf volledig verantwoordelijk voor het naleven van de corona regels.
  • Zeilen: u moet zelfstandig kunnen optuigen en zeilen, wij kunnen u er helaas niet mee helpen omdat het niet mogelijk is om dan de afstand te bewaren. Na afloop brengt u de boot terug op zijn plek en ruimt de zeilen weer op (nacht klaar maken)
  • Borg bij sloep en motorboot huur: Brengt u zelf een kopie van uw legitimatie bewijs mee. Wij zijn niet in de mogelijkheid kopieën te maken.
  • Uitgebreide toelichting voor de Corona maatregelen en het toegestane aantal personen aan boord vind u via deze link.
  • Wij volgen de regels van het RIVM voor uw en onze veiligheid. Dank voor uw mede werking. Meer info corona maatregelen.

Wij staan u graag telefonisch te woord en beantwoorden al uw vragen en helpen bij uw keuze voor een reservering. Telefoon nummer: 0252 544244 tussen 9.00 en 21.00 U kunt natuurlijk ook altijd mailen: info@zeilboot-verhuur.nl.

Het is tevens mogelijk onderstaand aanvraag formulier in te vullen voor een aanvraag van een reservering. Na bevestiging van de aanvraag door Botenverhuur Dieper-Zicht is uw reservering definitief. Wilt u direct een antwoord? Bel dan even tijdens opening tijden. Wij plaatsen geen optie`s.

Reacties zijn gesloten.